Vijesti

Porasla cijena za Dying Light ekspanziju i DLC Pass

Momci iz Techlanda, poljskog proizvođača survival horor igre Dying Light, odlučili su više cijeniti svoj rad, pa će sada od novih kupaca tražiti veću cijenu za nadolazeću ekspanziju The Following, a shodno tome raste i cijena za DLC pass. Promjene cijena nastupaju od 8. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obično imamo slučaj da se proizvođači pojeftinuju igre i DLC-e, no izgleda da i ovakav scenarij nije nemoguć. Najavljena ekspanzija The Following prethodno se prodavala po cijeni od $15, a sada će koštati $20. Isto se dogodilo s DLC passom, koji više ne košta $20, već će to biti $30. Napomena: iznosi cijena su ekvivalentni iznosima u eurima.

Iz Techlanda to objašnjavaju ovako:

„Dying Light: The Following je došao do završne faze u izradi. Glavni i sporedni questovi, sposobnosti i vozački izazovi su spremni. Sada prelazimo na fazu poliranja. Gledajući na na veličinu ekspanzije i koliko je sadržajna, smatramo da bi mogla biti i samostalan proizvod, no s obzirom da bi to značilo i odgodu, bili smo protiv toga. S obzirom na razmjere projekta, bilo je potrebno korigirati cijene najavljene u kolovozu ove godine.“

Eto, ostalo vam je još malo vremena do 8. prosinca ako planirate kupnju ekspanzije ili DLC passa po trenutno aktualnoj nižoj cijeni. The Following inače proširuje osnovnu priču igre, te dodaje vozila u igru, koja je također moguće i modificirati. Zajedno s vozilima dodan je i sustav vještina koji je usko vezan uz upotrebu istih.

Ekspanzija se očekuje negdje početkom 2016.

Igra

Povezano