Vijesti

Potvrđen je datum izlaska za Call of Duty: Modern Warfare 2

Na Call of Dutyju svojstven način otkriven je datum izlaska za Modern Warfare 2. Za ovu prigodu Activision je zakupio čitavi jedan teretni brod, pa preko njega prebacio jednu od površinski najvećih reklama svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je teretni brod, kojim su upravljali developeri iz Infinity Warda, uplovljavao u jednu luku u Kaliforniji, otkrivao se datum izlaska za Call of Duty: Modern Warfare 2 – 28. 10. ove godine.

Poznata lica

Promotivnim materijalom dominira jedan od omiljenih likova Modern Warfare franšize Simon “Ghost” Riley, pridružit će mu se i ostali veterani poput Pricea, Soapa, MaxTavisha, Gaza, a pridošlica u Taskforce141 je pukovnik Meksičkih specijalnih snaga Alejandro Vargas.

Kako je izgledalo spektakularno otkrivanje pogledajte ispod, a za više informacija i prvi gameplay prikaz strpit ćemo se do lipnja, kada će Activision i Infinity Ward negdje sredinom mjeseca totalno razotkriti novi Modern Warfare.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano