Vijesti

Predstavljena je Rogue klasa za Diablo IV

Nakon Barbariana, Sorceressa i Druida, Blizzard je na noćašnjem Blizzconu predstavio četvrtu klasu. Iz prvog Diabla vraća se Rogue, klasa koja se oslanja na klasičnu borbu te općenito prva dexterity klasa prikazana dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi četverominutni trailer još jednom je pokazao da će Diablo 4 biti mračniji od prethodnika, bliži dvojci. Kako kažu developeri, Rogue je hibridna klasa, pa ćemo tak omoći kombinirati buildove za melee i ranged borbu.

Za Rogue klasu razvijen je i poseban tzv. Weapon Imbue stil, nešto što dosad nije postojalo u serijalu. Pritiskom na tipku Weapon Imbue će izmijeniti karakteristike čitave opreme u elementarni tip štete koji vam treba u tom trenutku, bilo da se radi o ledu, vatri, otrovu…

Tri specijalizacije

Rogue klasa imat će i tri različite specijalizacije. Combo Points kao u tabačinama pretvara Diablo 4 u ritam igru – jači ste sto je veći kombo. Sa Shadow Realm specijalizacijom kroz borbu graditi ultimate potez s kojim možete sasjeći gomilu neprijatelja u pravom trenutku. Kada protivnici pritisnu s jačim napadima dobro će vam doći Exploit Weakness specijalizacija koja će u najgorem trenutku pružiti mogućnost za drastično povećanje vašeg damagea.

To su praktički tri igrive klase u jednoj. Rogue klasa definitivno zvuči kao jako zabavna za igranje, a budući da su klase u Diablo 4 različitije nego ikad, pruža nam se potencijalno najbogatije Diablo iskustvo dosad.

Iako je Diablo 4 već sada u igrivoj fazi, Blizzard još uvijek ne želi pričati o konkretnom datumu izlaska. Što znači da vjerojatno ništa od četvorke prije 2022., ili u najboljem slučaju u blagdanskom periodu ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano