Vijesti

Priča se da je razvoju nastavak Bloodbornea ekskluzivno za PS5

Nije prvi put da pišemo o potencijalnom nastavku Bloodbornea, jedne od najboljih igara prošle generacije. Ovaj puta imamo dva izvora, jedan povjerljivi i drugi ne baš toliko povjerljiv, a koji se podudaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 4chanu se pojavila informacija kako je nastavak Bloodbornea sa Sonyjem dogovoren još 2017., spominje se kodno ime Velvet Vail (totalno “fromsoftversko”), a razvoj je navodno krenuo 2019. paralelno s Elden Ringom. Plan je sve do nedavno bio otkriti igru ove godine, ali svi znamo da je FromSoftware pandemija posebno pogodila. Elden Ring izlazi početkom 2022., a nakon izlaska FS će otkriti novu igru.

Ovo iznad bio je nepovjerljiv izvor, a sve dalje stiže od čovjeka koji je prije svih razotkrio Sekiro, Deracine (FromSoftwareova VR igra) i Elden Ring., moderator je na Redditu, a sada je u javnost pustio sadržaj privatnih poruka s trećom osobom koje se podudaraju s leakom iznad. Možete ih čitati ovdje.

Privatne poruke leaku daju jednu minimalnu dozu legitimnosti, ali dovoljnu da stvar izvadimo iz smeća i damo joj šansu. Podsjećamo i kako je Sony od nedavno postao vlasnik jednog manjeg udjela kompanije vlasnika FromSoftwarea. I Velvet Vail je prekul ime da bismo ga zaobišli tek tako.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano