Vijesti

Prijavite se za beta testiranje novog Overwatcha

Overwatch 2 već nekoliko godina nalazi se u problematičnom razvoju. Odlaskom i promjenom ključnih ljudi u nekoliko navrata mijenjala se kreativna vizija, ali čini se kako se studio konačno konsolidirao, čemu svjedoči i najava prvog beta testiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Game direktor Aaron Keller poručio je kako alpha testiranje kreće već danas. Overwatch 2 će za početak testirati developeri i neki profesionalni igrači, a ono će se naredni mjesec proširiti ulaskom u zatvorenu betu.

Testira se samo PvP dio, a za upad u betu se možete prijaviti ovdje. Početak testiranja planira se krajem travnja, ali samo za PC. Igrat će se na 4 nove mape, prerađena će biti 4 heroja iz jedinice, tu je i jedan novi, a novi je i mode imena Push.

Konačna igra ipak neće ove godine

Inače, ne znamo je li se situacija dosad promijenila, ali Activision je Overwatch 2 planirao izdati tek u 2023. “Dok još uvijek u 2022. iz Blizzarda planiramo isporučiti znatnu količinu novog sadržaja, to neće biti Overwatch 2 i Diablo 4”, u studenome prošle godine poručio je glavni operativni direktor Activisiona Daniel Alegre.

Igra

Povezano