Vijesti

Producent Resident Evil 4 Remakea obećao je popraviti groznu kišu

Resident Evil 4 Remake sa svakim novim prikazom izgleda sve bolje. Na svakom koraku vidi se velika posvećenost detaljima, što obožavamo, međutim, jedan detalj unisono je kritiziran od strane baš svih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to je prikaz efekta kiše koji podsjeća na još jednu katastrofu u obliku remastera GTA klasika. U Capcomu su svjesni kritika, priznaje producent Hirabayashi Yoshiaki za australski Press-Start.

“Vidjeli smo reakcije i radimo na zakrpi koja bi trebala biti spremna za launch dan”, kaže Hirabayashi, premda nije bio spreman otkriti kako će kiša u remakeu četvorke izgledati po novome.

A launch dan opasno se bliži. Tek dva tjedna preostalo je do izlaska Resident Evil 4 remakea. On izlazi 24. 3. za PC, XSX/S te PS4/5, a uoči izlaska Capcom je obećao i demo verziju koju bi mogao lansirati danas kasno navečer, poslije Showcase prezentacije zakazane u 23:30.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano