Vijesti

Remake Resident Evila 4 dobio je 12 minuta gameplaya

Game Informer svoj mjesec ekskluzivnog praćenja remakea Resident Evila 4 otvorio je s pojašnjenjem nekih od najvećih promjena, poput uklanjanja QTE poteza, dodavanja sidequestova te protivnika, a nastavio je s 12 minuta gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demonstrirano je igranje petog chaptera, Resident Evil 4 zaista izgleda sjajno, međutim, mnogima neće sjesti kiša koja izgleda poput one u katastrofalnom remasteru GTA trilogije. Leon i Ashley iz crkve preko groblja se vraćaju u selo kako bi se našli sa Serom, što poprati napucavanje u kolibi koje mnogi od nas jako dobro pamte.

Možete vidjeti i koliko je Ashley popravljena u odnosu na original, doima se ne toliko iritantnom, a sve je zaključeno s Merchantom kojem ćemo se vraćati nebrojen puta. U dodatnom videu možete vidjeti i Brutea, novog protivnika o kojem smo već pisali, golemu gromadu ljudolikog bića s glavom bika i maljem većim od sebe.

Resident Evil 4 Remake zakazan je za 24. 3. za PS4/PS5, XSX/S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano