Vijesti

“Project Cortez” je idući Call of Duty i nastavak na Modern Warfare iz 2019. godine

Ne iznenađenje ama baš nikoga, doznali smo kako Infinity Ward radi na nastavku Call of Dutyja: Modern Warfare iz 2019. godine što je realno jako dobra vijest. Ipak je u pitanju Infinity Ward koji je i najbolji studio kojeg Activision ima, a Modern Warfare za mnoge i je najbolji serijal u CoD franšizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, možemo se svi složiti da je MW iz 2019. godine donio toliko željenu evoluciju u CoD serijal zahvaljujući prvenstveno novom engineu i Infinity Wardu koji se ne boji inovirati. Podsjetimo samo kako aktualni Cold War koristi stari engine i zapravo je korak nazad za serijal, dok na svu sreću nadolazeći Call of Duty: Vanguard koristi MW engine i trebao bi biti kvalitetnija igra od Cold Wara.

Kako javlja uvijek pouzdani VGC, prema njihovim izvorima, priča igre bit će fokusirana na borbu protiv kolumbijskih narko kartela. Igra trenutno nosi ime “Project Cortez” što bi sugeriralo da je Infinity Wardu kao inspiracija poslužio film iz 1994. godine “Clear and Present Danger” u kojem glavne uloge tumače Harrison Ford i Willem Dafoe. Glavnog negativca, kolumbijskog narko bossa imena Felix Cortez, tumači
Joaquim de Almeida.

Ne sumnjamo u Infinity Ward koji do sada nije razočarao.

Povezano