Vijesti

Prva lokacija Hitmana 3 besplatna je za igranje narednih 6 dana

Vjerojatno i najveća igra izašla dosad ove godine nudi vam besplatno igranje na prvoj lokaciji sve do ponedjeljka 5. 3. I to po mnogima na najboljoj lokaciji u igri – najvišem neboderu na svijetu, Burj Al-Ghazali (Burj Khalifa) u Dubaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubai je naknadno dodan u Hitman 3: Free Starter Pack, demo verziju igre koja je besplatna uvijek te za igranje inače nudi samo početni trening poligon. Dubai će u demou biti dostupan do ponedjeljka (5. 4.) navečer kada će ga IO Interactive zaključati.

Dostupno će biti sve što i u pravoj igri. Padobranom ćemo se spustiti na vrh najviše zgrade na svijetu, a zatim imamo na raspolaganju jednu glavnu misiju, Escalation ugovore i ostali sekundarni sadržaj. Dakle, sate gameplaya, a ako volite ovakav tip igara i želite isprobati sve moguće načine eliminacije meta, a željet ćete, u Dubaiju možete potrošiti i preko 10 sati.

Na PC-ju Hitman 3: Free Starter Pack možete preuzeti na Epic Games Storeu, a PS4/5 i XONE/SS/SX verzije pronađite na PlayStation i Xbox trgovinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano