Vijesti

Nove informacije o rebootu Twisted Metala ukazuju na borbu izvan automobila te izlazak na PC

Već dugo se priča o rebootu Twisted Metala, toliko da već neko vrijeme nadilazi granice obične špekulacije. Razvoj navodno predvodi Sonyjev razvojni studio Firesprite, asistira mu Lucid Games (Destruction AllStars), a dok Twisted Metal igra još uvijek nije službeno potvrđena, svojevrsni dokazi stižu od samog developera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u liverpoolskom Firespriteu traže nove ljude na nekoliko pozicija, a najbitnija je ona za glavnog programera fizike. “Ovaj odvažan projekt ima za cilj stvoriti novi temelj za multiplayer igre, spajajući različite gameplay mehanike u jedno i duboko integrirajući elemente pripovijedanja u jedinstveni univerzum”, stoji u opisu multiplayer projekta razvijanog u Unreal Engineu 5.

Još konteksta donosi oglas za poziciju glavnog dizajnera koji navodi gameplay mehanike vožnje te borbe izvan automobila “spajajući ih u jedinstveno gameplay okruženje”. Treći od ukupno 27 oglasa za otvorene pozicije kao uvjet prijave navodi i poznavanje mrežne komponente Steama, što sugerira simultano izdavanje novog Twisted Metal na PS5 i PC-ju.

Šef PlayStationa Jim Ryan prošle godine potvrdio je plan da buduće live service multiplayer naslove istovremeno izdaje na PlayStationu i PC-ju, što se, očito je, odnosi i na Twisted Metal. Inače, u produkciji je i Twisted Metal TV serija čije snimanje je dovršeno u ljeto prošle godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano