Vijesti

Sony navodno otkazao i Twisted Metal projekt

Kada smo posljednji put pisali o navodnoj Twisted Metal igri, javna tajna je bila kako je razvoj prebačen Sonyjevom Firesprite studiju, međutim, s jučerašnjom najavom otpuštanja projekt je doveden pod pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, uz London Studio koji je trajno zatvoren, te Naughty Dog i Insomniac, upravo je Firesprite jedan od najgore pogođenih studija. Unatoč tome što se o igri piše već godinama, razvoj Twisted Metala zapravo nikada nije ušao u ozbiljniju fazu, a sada je konačno i ukinut, piše novinar Jason Schreier na Bloombergu.

O Twisted Metal naslovu se šuška još od 2020. i launch naslova Destruction AllStars za PS5. U međuvremenu je krenulo snimanje serije, uslijedila je premijera, potvrđena je i druga sezona, ali TV adaptaciju ipak nikad neće popratiti igra.

Inače, novi Twisted Metal bio je zamišljen kao live service naslov s fokusom na online igranje i masovnost, imao bi gameplay elemente u i izvan vozila, a oglasi za posao sugerirali su istovremeni izlazak na konzoli i PC-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano