Vijesti

Ranked kompetitivno igranje stiže u Modern Warfare 2 negdje iduće godine

I dok su ranked modovi u modernim vremenima okosnica svake dobre online kompetitivne igre, Call of Duty kaska za naslovima poput Overwatcha, Rainbow Sixa, Valoranta i drugih. Modern Warfare 2 po lansiranju nema kompetitivnog rangiranja, ali ono stiže negdje u 2023., službeno je potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za implementaciju ranked igranja Activision je zadužio Treyarch. Kreatori Black Ops naslova isti su zadatak imali i u Vanguardu, koji se naposlijetku nije proslavio. Ali Modern Warfare 2 je druga sorta, ujedno i najpopularniji Call of Duty svih vremena, pa svakako neće nedostajati zainteresiranih igrača za kompetitivno igranje.

Treyarch je tako za 2023. najavio nove kompetitivne modove, napredovanje po divizijama ovisno o skillu, vidljive statistike, ljestvice najboljih igrača i nagrade, a sve to građeno na temeljima ranked modova iz Black Ops Cold Wara i Vanguarda. Istovremeno se najavljuje postepeno gašenje rankeda u obje prethodne igre, pa tako imate vremena do 22. 11. pokupiti sve nagrade koje još niste.

A što je novo za Modern Warfare 2 u bližoj budućnosti? 16. 11. kreće prva sezona Modern Warfarea u sklopu koje stiže i Warzone 2. Novi Warzone imat će temelje na MW2 te izlazi na svim aktualnim platformama zajedno s potpuno novom mapom.

Igra

Povezano