Vijesti

Razina kustomizacije likova u Saints Rowu dosegnula je ekstreme

“Nikada niste vidjeli nešto ovakvo”, poručili su developeri iz Volitiona prije prezentacije kreatora likova i svega ostaloga u rebootu Saints Rowa. Slažemo se, nismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Saints Row ponudit će duboku kustomizaciju glavnog lika, oružja, vozila i HQ-a, a stvar ide toliko daleko da čak postoji mogućnost mijenjanja zubala, teksture kože, tijelo se može asimetrično podijeliti u dva okomita dijela za dva različita outlooka… Ako ste uopće i sumnjali, liku se mogu uređivati i genitalije, te, možda će nekome djelovati neukusno, postavljati protetske udove.

Preko 80 vozila uređivat će se do najsitnijeg detalja, od motora i raketnog pogona za performanse, preko ovjesa i amortizera, do klasičnih spojlera, auspuha i naljepnica, a tu su i đejmsbondovska sjedala na ispaljivanje .

A ako vas sve ovo dosad nije privuklo, onda će vas zaintrigirati oružja s većim stupnjem prilagodbe od posljednjeg Battlefielda. Kako izgleda sve nabrojano, plus uređenje crkve kao sjedišta firme pogledajte u jednom od (pozitivno) najluđih prikaza neke igre ikad. Reboot Saints Rowa igramo od 28. 8. na svim aktualnim platformama.

Igra

Povezano