Vijesti

Refresh 4. sezone Modern Warfarea 2 i Warzonea 2 je sve o superherojima

Homelander, Starlight i Black Noir iz Amazonove superherojske serije The Boys stižu kao operatori u refreshu četvrte sezone Modern Warfarea 2 i Warzonea 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reloaded ažuriranje zakazano je za sutra 12. 7. u 18 sati, a skinovi The Boysa neće biti besplatni. Svaki će koštati po 20 eura, ali zato je mapa Vondel u klasičnoj multiplayer te Battle Royale i DMZ varijantama dostupna svima. U Warzone mečevima ćete u obliku Temp V field upgradea na raspolaganju imati četiri superherojske moći, nešto poput seruma u seriji koji boysima pružaju moći na 24 sata.

Moći će se dodjeljivati nasumičnim odabirom, a one su:

  • Laser Vision – Operator se uzdigne iznad površine i ispaljuje ubojite laserske zrake
  • Teleport – Teleportirajte se u bilo koji smjer. Odlično za bježanje iz vrućih situacija
  • Charge Jump – Lansira operatora visoko u zrak, a po slijetanju radi melee štetu svima u blizini
  • Electric Shockwave – Ispaljuje strujni udar koji oštećuje sve neprijatelje, vozila i opremu u okruženju

Supermoći bit će dostupne u DMZ i Battle Royale playlistama, ali ne i u Ranked igranju. A kada smo kod Warzonea, vraćaju se Occupation Scan eventi kada će tokom partije igrači u jako kratko vremenu morati čučnuti ako ne žele da se njihova pozicija otkrije na mapi.

Novo oružje je MX Guardian, automatska sačmarica kalibra 12 s pet “metaka”, a ekipa iz Raven studija naziva ga novim kraljem na bliskim udaljenostima. Sačmarica se otključava kroz Battle Pass izazove, a je li zaista toliko moćna, saznat ćemo sutra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano