VijestiZanimljivosti

Ovo su dokazi da remaster San Andreasa nitko nije prešao prije izlaska

Rockstar je u suradnji s Grove Street Gamesom isfušario remastere GTA trilogije. To nam je nakon nekoliko sati apsolutno jasno, a ovdje smo se raspisali o bugovima, nekonzistentnosti i lošim tehničkim performansama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisali smo i o kiši u San Andreasu koja je izvedena nemoguće loše. Kapljice nisu prozirne, padaju čak i u tunelima, a sada smo izvukli i jedan video s Twittera koji će vam približiti očiti kriminal u režiji Rockstara i GSG-a.

S pravom ćete se zapitati, tko je ovo dopustio? Ne možemo zamisliti scenarij u kojem jedan od šefova igra sekvencu poput ove iznad, pa kaže – “u redu je rođo, dobro je ovo, merđaj u master!”

Kapljice su potpuno bijele, kiše magično nema iznad vode, a kada smo kod vode, njezine teksture uopće nema. Sjetite se da je Rockstarova matična kompanija Take-Two uklonila, a zatim čak i tužila entuzijaste koji su preradili i popravili GTA 3 i Vice City.

Sličan obrazac ponašanja imaju i prema ostalim moderima, a koliko ih (ne)poštuju dokazali su uklanjanjem originalnih verzija igara sa svih digitalnih trgovina. U korist sfušanog remastera.

San Andreas nitko se nije udostojio odigrati barem jednom

To je dokazao efekt kiše. Ali možda još više dokazuje ovo. Jedan od igrača koji je unatoč svemu nastavio igrati, otkrio je da nedostaje čitavi jedan most. Da stvar bude gora, preko mosta se igranjem misija prelazi u nekoliko navrata, a preko njega vodi i jedna od off-road utrka. Most je tu, ali je nevidljiv.

Nastavimo dalje

No nastavimo dalje, developeri iz Grove Street Gamesa toliko su nesposobni da nisu u stanju ni prepisati naslove fiktivnih brandova, reklama, pročelja trgovina…

Propadanja pod zemlju

Razlog zbog kojeg sam odustao od igranja remastera – propadanja kroz zemlju i nedostatak tekstura. Kad se dogodi jednom, zabavno je. Drugi put pruža se još jedna prilika, a treći put traži se refund.

Za kraj

Kako bi ispalo da su nešto radili, dizajneri su CJ-evu garažu napunili dekoracijskim objektima. Rezultat? U nju više ne možete pospremiti dva automobila.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano