Vijesti

Remasteriranje GTA trilogije nije usporilo razvoj GTA 6

“Zašto gube vrijeme na ovo”, najčešće ste komentirali po najavi GTA: Trilogy – The Definitive Editiona, a kritike su se intenzivirale nakon plahog prikaza remastera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Rockstar North, studio koji trenutno radi na GTA 6 (još nije službeno potvrđen, ali sigurni smo da rade na njemu) nije povezan s remasterom trilogije. GTA III, Vice City i San Andreas remastere s RenderWare grafičkog pokretača na Unreal Engine 4 adaptira Grove Street Games studio.

I ne, ne radi se o internom studiju Rockstara ili Take-Twoa kao što ime kvarta iz San Andreasa sugerira. Do prošle godine studio je nosio ime War Drum Studios, a zatim su ga odlučili preimenovati prema kvartu u kojem se nalaze u gradu Gainesvilleu na Floridi. Zgodna koincidencija.

War Drum Studios studio je specijaliziran za remastere i portove igara. Još ranije portali su GTA igre na mobilne telefone, a na mobitele su portali i naslove poput ARK: Survival Evolveda, May Paynea, The Conduita, Bullyja… Najvažnije od svega – za Rockstar North je GTA 6 ostao u punom fokusu.

ffa anketa

Kupujete li GTA: Trilogy – Definitive Edition?

  • Možda nekad na akciji 50%
  • Da 28%
  • Ne 22%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano