Vijesti

Resident Evil VII je postao treći najprodavaniji nastavak u serijalu

Izgleda da će ovo biti nedjelja za brojke i prodajne rezultate. Prvo GTA V koji se prodaje kao blesav unatoč 7 godina postojanja, a sada i Resident Evil VII koji također bilježi jako lijepe rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resident Evil VII se prema posljednjim podacima prodao u impresivnih 7.9 milijuna primjeraka čime se popeo na treće mjesto u serijalu. Ispred njega su samo Resident Evil V i VI.

Samo zausporedbu, Resident Evil V se ukupno prodao u 13 milijuna a Resident Evil VI u 11 milijuna primjeraka. A ako vas zanima gjde je u toj priči Resident Evil 2 Remake – on stoji na impresivnih 7,2 milijuna primjeraka, ali nije uspio “prestići” sedmicu. Ako su brojke ikakav indikator, možemo slobodno reći kako igrači više vole modernije RE nastavke.

Ipak, mora se priznati da Capcomu po tom pitanju poslovno cvjetaju ruže, dovoljno je pripomenuti da se Monster Hunter World prodao u 16.1 milijun primjeraka. Sve što možemo reći je – svaka čast Capcomu i neka samo tako nastave dalje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano