Vijesti

Returnal je dobio najdetaljniji gameplay prikaz dosad

Sada je apsolutno jasno svima. Returnal je ustvari Resogun u 3D okruženju. I izgleda dosta zabavno, kako i dostoji jednoj od najbolje ocjenjenih igara prošle generacije konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvije minute Sony je prikazao raznolikost gameplaya, oružja i alate kojima ćemo baratati na Atroposu. Svako od oružja će se kroz igru nadograđivati ovisno o preferencijama i traitovima koje ćemo otključavati. Tako se jedno od oružja koje je u početku klasični shotgun može nadograditi eksplozivnom ili kiselinskom municijom, a neko drugo s nadogradnjom može nadograđivati štit.

Na PlayStation Blogu kažu da će 10 oružja s 90 traitova od kojih svaki ima 3 razine pružiti brojne kombinacije za igru, a uz proceduralno generirane svjetove ovo bi mogla biti igra koju ćemo prelaziti više puta.

I dok vidimo da se Returnal jako fino igra, u nekim trenutcima ima problema s izvođenjem i broj sličica u sekundi pada znatno ispod ciljanih 60, vjerujemo kako že Housemarque ispolirati sve do izlaska 19. 3. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano