Vijesti

Returnal za PC potvrđen je na developerskoj GDC konferenciji

Sonyjeva najgore čuvana tajna u ovom trenutku je Returnal za PC. Svi iole involvirani u gaming industriju znaju za njegovu PC izvedbu, a sada njegova potvrda stiže direktno s GDC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ga Sony izbjegava službeno potvrditi, sada je objavljena demonstracija s GDC konferencije za developere u kojem Risto Jankkila i Sharman Jagadeesan nedvosmisleno pričaju o PC verziji Returnala.

Fokus prezentacije bili su VFX efekti i sustav čestica, koji su u Returnalu možda i najimpresivniji nego u bilo kojem naslovu dosad. I ne samo da se u prezentaciji pričalo o PC verziji Returnala, nego je upravo ona korištena za demonstracije izvođenja.

I dok Sony zasad još uvijek ne spominje službeno Returnal na PC-ju, činjenica je da u ovom trenutku ima luksuz držanja AAA naslova ovakvog tipa na čekanju. PC igrače već je zadovoljio portom Spider-Mana, a do kraja godine očekuje ih Uncharted Legacy of Thieves kolekcija te možda i The Last of Us Part I.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano