Vijesti

Rockstar je i službeno otkrio GTA The Trilogy s grafičkim poboljšanjima i modernijim gameplayem

Nakon što su iz posljednje nadogradnje Rockstarovog PC launchera iskopani podaci i slike iz tzv. The Rilogy: The Definite Editiona, Rockstaru je preostalo samo još samo službeno potvrditi trilogiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su upravo i napravili poluminutnim teaser trailerom koji ne otkriva previše. Redaju se artworkovi iz GTA III, Vice Cityja i San Andreasa, a na kraju je sve zaključenom porukom “stiže uskoro”.

U komentaru na Twitteru su ipak otkrili malo više. “Kasnije ovog mjeseca obilježavamo 20-godišnjicu od lansiranja GTA III”, poruka je koja ne otkriva i datum izlaska Definitive edicije. Ali uvjereni smo kako uskoro znači do kraja godine. Vjerojatno već ovog mjeseca ili početkom studenog.

Da će se to zaista i dogoditi do kraja godine piše IGN. Definitive Edition stiže na sve aktualne konzole današnjice (čai i Switch), te na PC, a mobilni portovi će uslijediti u 2022.

IGN piše nastavlja kako će sve tri igre dobiti grafičke i tehničke nadogradnje s modernijim gameplayem, ali će općenito gledano i dalje zadržati “klasični izgled i osjećaj originala”.

Ako ste ranije kupili neku od tri igre, hoćete li ih trebati ponovno kupiti u remasteriranim izdanjima? Rockstar to nije službeno potvrdio, ali po konstrukciji odgovora sasvim je izvjesno da da.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano