Vijesti

Rockstar je traženje refunda za GTA remastere na PC-ju jako bahato zakomplicirao

Primili smo popriličan broj upita kako tražiti povrat novca za GTA: The Trilogy – The Definitive Edition remastere. Prvenstveno vas je to zanimalo za PC verzije koja je sve do jutros bila nedostupna za igranje. Čovjek bi očekivao da se rješenje može lagano izguglati. Ali ne. Rockstar je poprilično zakomplicirao postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PC

Dva su uvjeta koja morate zadovoljiti kako bi se uopće razmotrio zahtjev za refund igre na Rockstar Games Launcheru.

  • Od kupnje ne smije proći više od 14 dana
  • Niste igrali dulje od dva sata

Međutim, povrat novca ne možete zatražiti direktno od Rockstara preko njihovog launchera. Svi razočarani igrači upućuju se na stranice Xsolle, servisa koji za njih odrađuje financijske transakcije.

Bezobrazno je koliko će vas puta Rockstar izvozati po FAQ stranicama prije nego vas konačno uputi na Xsollinu formu za refund. Na jednoj stranici linkovi su obojani u istu boju kao i tekst, što će vas totalno izluditi, a na idućoj je postavljena skripta koja onemogućuje klikanje na link koji bi vas trebao odvesti do forme za traženje povrata. Link morate ručno prepisati! Jako bahato.

Mi smo ga prepisali za vas. Kliknite ovdje kako biste zatražili povrat novca od kupnje GTA remastera. Pripremite broj transakcije (pronađite ga na mailu) i osobne podatke, a zatim ćete u roku od 10 dana zaprimiti odluku o refundu.

Xbox i PlayStation

Xbox i PlayStation imaju poprilično fer rješenja za povrat novca. Sistemi su u najvećoj mjeri automatizirani, te ako nije prošlo više od 14 dana od kupnje i niste igrali dulje od dva sata, neće vas previše gnjaviti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano