Vijesti

Vratio se kultni Freedom Fighters

AŽURIRANJE VIJESTI | 15:49

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freedom Fighters se vratio, ali samo kao port. Dostupan je na Steamu, Epicu i GOG-u po cijeni od 10 eura prvih 7 dana (zatim skače na 15). IO Interactive je za sve kupce pripremio i specijalan bonus, legendaran soundtrack kompozitora Jesper Kyd kojeg svako malo poželimo ponovno poslušati.


Gotovo u svakom osvrtu na 2000-te uvijek se sjetimo genijalne igre Freedom Fighters iz 2003. godine. Nažalost, danas ga možete zaigrati samo ako ga posjedujete na disku za PC, PS2 ili XBOX, ali izgleda da će se to uskoro promijeniti. Možda već danas.

Naime, Freedom Fighters je baš danas dobio dobnu ocjenu od europskog PEGI-ja. Registrirao ga je originalni developer IO Interactive (Hitman serijal) što je pomalo iznenađujuće jer smo čitavo vrijeme smatrali kako prava na igru posjeduje Electronic Arts.

Igra je ratificirana za PC, 21. 9. stoji kao datum izlaska, stoga smo prilično uvjereni kako je samo pitanje sata kada ćemo dobiti i službenu potvrdu o čemu se točno radi. Remakeu, remasteru ili samo portu ove 17 godina stare igre za PC?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano