Vijesti

Sad je i službeno – Treyarch i Raven Software razvijaju novi Call of Duty (Black Ops Cold War)

Activision je konačno potvrdio kako novi Call of Duty koji izlazi ove godine zajedno rade Treyarch i Raven Software. Sledgehammer Games (WWII) je tako ispao iz jednadžbe, iako se originalno mislilo da oni rade novu Call of Duty igru jer je bio njihov red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treyarch je dio Activisiona još od 2001. godine i od samog početka uključen je u razvoj CoD igara. Posebno su poznati po Black Ops serijalu, a idući Call of Duty (nije službeno potvđeno) je baš Black Ops Cold War. Treyarch je radio Call of Duty: Black Ops 4 koji je izašao 2018. godine.

S druge strane, Raven Software je oduvijek bio support studio koji je isključivo služio kao podrška za multiplayer, no ovaj put Raven je dobio puno veću ulogu i funkciju i razvijaju igru zajedno s kolegama iz Treyarcha.

Raven je inače radio samostalno igre kao što su Quake 4, Wolfenstein, i Singularity koje su sve redom bilo vrlo dobre igre. Bit će zanimljivo vidjeti kakav Call of Duty će iznjedriti ovakav zanimljiv spoj dva prilično iskusna studija.

Razlog zašto još Activision nije službeno otkrio Call of Duty: Black Opc Cold War je veliki uspjeh Warzonea. Warzone i dalje žari i pali igraćom scenom. Danas je izašla nova sezona i Activision ne želi minirati tako uspješnu igru. No, budući da smo već ušli u 8. mjesec, a Call of Duty igre obično dolaze u 10. mjesecu, realno je za očekivati da će Activision ovih dana otkriti igru. Možda čak u četvrtak od 22 sata kad ćemo gledati novi State of Play PlayStation.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano