Vijesti

Norman Reedus pregovara s Kojimom o Death Strandingu 2

Holivudska zvijezda Norman Reedus pružio je glas i stas glavnom liku u Kojiminom Death Strandingu. Iako je nama sama prezentacija njegovog lika bila ispod očekivanja (bacite oko na našu recenziju), što smo pripisali više karakterizaciji nego glumi, Norman Reedus kao takav je jedan od najvećih promotora igre i možemo slobodno reći – jedan od ključnih ljudi projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, ako netko nešto zna, to je onda on. A izgleda da zna, jer je za brazilski AdoroCinema potvrdio kako su pregovori za nastavak u tijeku. “Mislim da radimo drugi Death Stranding. U pregovorima smo. Dakle… Jej!”

Još početkom prošle godine Reedus je pričao kako je u stalnom kontaktu s Kojimom, razgovaraju o novim projektima, međutim, nikada nije bio konkretan kao sada. Ako uzmemo u obzir da se Death Stranding prodao u preko 5 milijuna primjeraka, onda je sasvim očekivano, ako ništa drugo, barem maštati o nastavku.

Što između dva Death Strandinga?

Dok se o nastavku Death Strandinga pregovara, Kojima Productions radi na nekom drugom projektu. Nagađalo se da bi to mogao biti novi Silent Hill, zatim se pretpostavljalo da trola s misterioznom PS5 ekskluzivom Abandoned, a sve češće se govorka i o navodnom epizodnom Game Pass projektu u suradnji s Microsoftom.

Jedno je sigurno. Posljednjih 20-ak mjeseci Kojima sigurno nije radio Director’s Cut izvedbu Death Strandinga, kao što nije bio ni značajnije uključen u portanje igre na PC. Što to Kojima radi između dva Death Strandinga? Nadamo se najavi do kraja godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano