Vijesti

Sjećate li se famoznog The Dark Sorcerer PS4 demoa koji je oduševio igrače? Nakon 10 godina mogao bi postati stvaran

Sony ima dugu prošlost prikaza igara na E3 koje nikad nisu izašle ili pak nisu nikad izgledale kako su originalne pokazane. Da, mislimo na Motorstorm i u jednoj mjeri Killzone 2. Doduše, treba priznati kako Sony i Quantic Dream nisu nikada rekli da će The Dark Sorcerer postati igra, nego je više prikazana kao tehnički demo onoga što PlayStation 4 može isporučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima se itekako svidio The Dark Sorcerer, stoga uopće nije čudno da su mnogi poželjeli da tehnička demonstracija postane prava igra. Ako ste i vi jedan od njih, potencijalno imamo dobre vijesti.

Od sna i jave do prave igre?

Ako ćemo vjerovati informacijama koje dolaze od pouzdanog industrijskog insidera, Quantic Dream već neko vrijeme radi na igri koja je inspirirana tehničkim prikazom iz 2013. godine.

Igra navodno dolazi na konzole i PC (moguće čak i na staru generaciju konzola). Razvoj je povjeren glavnoj ekipi Quantic Dreama u Parizu. Glavni i odgovorni čovjek na projektu je šef QD-a, David Cage. The Dark Sorcerer (nije konačno ime i vjerojatno se neće tako zvati), smješten je u srednjovjekovni fantasy svijet prepun humora i uvrnutih likova.

Rad na igri započeo je još 2018. ili 2019. godine. Sukladno tradiciji Quantic Dreama, igrači mogu očekivati snažnu, nelinearnu priču. Nadamo se sa što manje QTE gluposti. Službenu najavu igre trebali bismo dobiti najkasnije do prve polovice 2022. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano