Vijesti

Otkriven je Skull and Bones, izlazi na jesen i bit će prva Ubisoftova igra s većom cijenom

Nakon godina problematičnog razvoja, promjena razvojnih studija i vizija, jedan od najambicioznijih Ubisoftovih projekata uopće, piratski Skull and Bones spreman je za izlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je smještena u Indijski ocean, od obala istočne Afrike do Malezije. U zlatnom dobu piratstva igrači će zauzeti poziciju kapetana broda i graditi svoje ime zapovijedajući većim i boljim brodovima te istovremeno raditi na tome da ne dođe do pobune među piratima. Survival element leži u tome da im osigurate dovoljno hrane i plijena.

Reputacija je sve, a može se zaraditi ili izgubiti u multiplayer borbama, rješavanjem ugovora, istražujući… Sve to možete s različitim brodovima različitih karakteristika, a koji će se graditi i nadograđivati craftanjem.

I Ubisoft diže cijene

Ubisoft kaže da će se jako puno sadržaja moći igrati solo, ali multiplayer je zabavniji. “Nema definiranog načina, nema puta koji morate slijediti”, poručuju. Ako se uopće odlučite kupiti ga, budući da će Skull and Bones, kada izađe 8. 11. samo na nove konzole i PC, biti prvi naslov kojeg Ubisoft cijeni 80 eura.

Kako Skull and Bones izgleda, pogledajte u prikazu ispod. Zainteresirani?

Igra

Povezano