Vijesti

Skull & Bones je na iznenađenje apsolutno nikoga dobio novu odgodu

Još od 2018. Ubisoftov piratski MMO “samo što nije”. Od onda je Skull & Bones u pravom developerskom paklu, studio u Singapuru nije se baš snašao u AAA okruženju, uslijedila je gomila internih odgoda, a sada i prva prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebali smo ga igrati 8. 11. po novoj cijeni od čak 80 eura, koja nije sjela većini onih koji su odgledali prve prikaze igre, a sada je Ubisoft potvrdio kako Skull & Bone ipak s nećemo igrati ove godine.

“Naš tim naporno radi na poliranju i balansiranjima uoči globalnog lansiranja Skull & Bonesa. Kao rezultat toga, donijeli smo tešku odluku o pomicanju datuma izlaska na 9. ožujka 2023.”, kratko navodi Ubisoft na službenoj stranici.

ffa anketa

Jeste li iznenađeni odgodom Skull & Bonesa?

  • Ne 89%
  • Da 11%
Hvala ti 🎉

U prijevodu, osim tehničkih problema, ni broj prednarudžbi nije zadovoljio francuskog izdavača. Međutim, odgoda pruža priliku za otvoreno testiranje piratskog MMO, pa je tako najavljena skora objava datuma otvorene bete.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano