Vijesti

Što to Kojima ponovno izvodi s Normanom Reedusom?

Najveći trol gaming industrije već neko vrijeme radi na svojoj novoj igri. “Mislim da radimo drugi Death Stranding. U pregovorima smo. Dakle… Jej!”, ovog ljeta pričao je Norman Reedus, ali sa svime što ima veze s Kojimom treba biti oprezan, pa tako i s najnovijim twitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojima je objavio zamućenu sliku sa seta snimanja nečeg, pa objasnio kako u posljednje vrijeme revidira plan i scenarij nečega.

Momak u bijeloj majici i crnim čizmama mogao bi biti upravo Norman Reedus. U to su uvjereni svi, odgovaraju mu visina i postura, a da scena nije reciklirana iz snimanja prvog Death Strandinga ukazuje korona maska na licu jednog od radnika na setu.

Podsjećamo, Norman Reedus bio je i dijelom PT demoa koji je prije otkazivanja trebao biti uvod u novi Silent Hill naslov. U posljednje vrijeme šire se glasine kako Kojima u suradnji sa Sonyjem radi upravo na Silent Hill naslovu, a početkom tjedna Kojima je konkretizirao i ulazak u filmske/TV vode.

Bliži se i The Game Awards ceremonija koju organizira Kojimin veliki prijatelj Geoff Keighley. Samo kažemo. Što izvode Kojima i Reedus?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano