Vijesti

Sony je predstavio patent koji kopira mogućnosti iz Souls igara: Ostavljajte poruke igračima u svim igrama

Sjećate li se patenta hardvera koji će analizirati vaše otkucaje srca i sadržaj znoja, pa tako prilagoditi igru vašem tjelesnom stanju? A onog za bežično punjenje kontrolera? Nama je ipak najdraži onaj s disketicama proširive SSD memorije.

Nijedan od nabrojanih izuma nije završio na PlayStationu 5, a ovaj posljednji je u nekakvoj izvedenici završio na Xboxu. Sony sada ima još jedan patent koji vjerojatno nikada nećemo iskusiti u zamišljenom obliku.

Ako ste igrali neku od Souls igara onda će vam biti jasno. Upravo kako igrači mogu jedni drugima ostavljati online poruke na gotovo svim mjestima u Souls igrama, Sony je osmislio sistem koji će to omogućiti u baš svim igrama.

Poruke u igri na primjeru Killzonea.

Igrači bi tako svoje prijatelje ili bilo koga na internetu porukom u igri upozoriti na opasnost ili im pokazati smjer u koji se treba uputiti.

Koliko se da iščitati iz patenta prepunog pravnih pojmova, igrači bi ovakvu mogućnost mogli uključiti ili isključiti ovisno o osobnim preferencijama, ili je ograničiti samo na PSN prijatelje.

Biste li i u kojim situacijama koristili ovakvo nešto?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close