Starfield tek treba izaći, a moderi se već okupljaju kako bi ga popravili

Bethesda i Microsoft još nisu potvrdili datum izlaska za Starfield. Inicijalno je to trebao biti studeni ove godine, međutim, iz prvog gameplay prikaza sasvim je jasna odluka o odgodi, a fanovi nisu uvjereni da će se Starfield izvoditi bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o gameplay traileru, poučeni iskustvom prethodnih Bethesdinih naslova bit će tu svega, od smiješnih bugova do poteškoća u izvođenju. Stoga su moderi kreirali tzv. Starfield Community Patch grupu. Grupa je to koja dosad na Discordu okuplja skoro 1000 modera, jezgru tvore istaknuti moderi s iskustvom modiranja prethodnih Bethesdinih igara, a ovo su neke od inicijativa:

Zasad SCP grupa ne planira dodatavati novi sadržaj, balansirati gameplay ili uvoditi bilo kakve promjene koje bi narušavale originalnu koncepciju Starfielda.

Sve ispravke besplatno će izdati na Nexus Modsu, a kod će javno objaviti na GitHubu. I dok se članovi SCP-a koordiniraju, Bethesda dovršava razvoj Starfielda koji bi prema posljednjim informacijama trebao izaći negdje u prvoj polovici 2023.