Vijesti

Steam igračima vraća novac za The Last of Us

The Last of Us je izašao po prvi put ikad na PC-ju i jako je razočarao igrače. Portanje s PS5 predvodio je Iron Galaxy, koji sada iza sebe ima još jedan u nizu loših portova, međutim, ne treba zaboraviti da su Sony i Naughty Dog svjesni svega dopustili izlazak The Last of Usa na PC-ju u ovakvom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internet je prepun memova na račun loše tehničke izvedbe i bugova, a kada Steam odluči vraćati novac čak i izvan standardnog perioda od dva sata igranja, onda znate da ste napravili užasan posao. Diskusija na Redditu prepuna je onih kojima je Steam vratio novac, a sve što je potrebno napraviti je lijepo ga zamoliti te objasniti poteškoće s igrom.

U skladu s politikom korištenja te platforme, Steam će razmotriti svaki slučaj posebno, međutim, ako ste pregazili igrum problemima unatoč, šanse za refund su minimalne. Ali ako ste u nekom trenutku prestali igrati iznervirani lošim izvođenjem, refund ćete vjerojatno dobiti.

Prva velika zakrpa, izašla uoči vikenda, nije drastično popravila stanje, međutim, Naughty Dog obećaje bolje dane. “Znamo da neki od vas nisu doživjeli Naughty Dog kvalitetu kakvu su očekivali”, priznaje na Twitteru. Nova velika zakrpa zakazana za sutra popravit će probleme s kamerom i mišem, crasheve “i više”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano