Vijesti

Stiže li nam i Metal Gear Solid 2 remake?

Remake? Remaster? PS4 ili PS5 port? Ma sve prihvaćamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad kultni japanski izdavač Konami danas uglavnom spava zimski san kada su u pitanju AAA igre za velike konzole. Zadnjih se mjeseci doduše naveliko šuška oko remakea prvog Metal Gear Solida, imamo svježe glasine da bi možda cijeli serijal mogao dobiti facelift. Nešto se kuha u Konamiju oko Metal Gear Solid serijala, to je sada već izvjesno.

U cijelu se tu priču sada ubacio i službeni Metal Gear Twitter račun sa zanimljivom objavom, odnosno odgovorom na tvit dotičnog Toma Olsena, persone koju je stvorio vjerojatno Konami hintajući da netko sljedeći tjedan dolazi na Big Shell.

Tom Olsen je zanimljiva “osoba”, tehničar održavanja na Big Shellu. Na svom Twitter računu objavljuje isključivo slike iz Metal Gear Solid 2 igre. Kada se pogleda njegova prva objava na Twiteru prije svega tjedan dana i sadržaj koji objavljuje, nije teško zaključiti da bi iza tog računa mogao stajati upravo Konami. Izgledno je da zaista nešto spremaju sa Metal Gear Solid 2, samo pitanje je što? Još jedna od misterioznih objava Toma Olsena je i spominjanje svog skorašnjeg rođendana koji je 30. travnja, što bi također moglo hintati da se i na taj datum nešto sprema vezano za ovu igru.

Želite li remake Metal Gear Solid 2 igre? Day 1 kupovina ili preskačete u potpunosti?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano