Vijesti

Stiže Prince of Persia 6: Ubisoft je registrirao domenu

Ako ćete slušati nas s FFA novi Prince of Persia “samo što nije izašao” već godinama. Čekamo ga i čekamo unatoč jasnim glasinama, a sada je Ubisoft konačno napravio konkretan korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan Ubisoft je registrirao Assassin’s Creend Valhalla domenu i par sati poslije stigla je službena objava igre. Jučer je registrirana princeofpersia6.com domena. Službeni prikaz igre još nismo dobili.

Ali velika je vjerojatnost kako će se to dogoditi već sutra 7. 5. kada Microsoft predstavlja third-party igre za Xbox Series X. Potvrđeno je kako ćemo sutra gledati prvi Valhalla gameplay, a nadamo se da će sličan tretman dobiti i Princ.

Ako ne sutra onda na PlayStation 5 eventu ili nekom drugom prilikom koju će odrediti Ubisoft. Kako god bilo, Prince of Persia je u razvoju i stiže kad tad. Nadamo se ozbiljnoj igri, ne previše otvorenoj i pravoj next gen grafici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano