Vijesti

Suradnja između Kojime i Del Tora ipak moguća?

Norman Reedus vjeruje da će se to dogoditi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema razgovoru IGN-a i poznatog glumca iz TV serije The Walking Dead, Normana Reedusa, mogli bismo ipak doživjeti neprežaljenu suradnju između njega, majstora Kojime te filmskog majstora Guillerma Del Tora.

Reedus kaže da je bio utučen kad je saznao za ukidanje Silent Hillsa, ali se nada, točnije ima vjeru, da njih troje mogu učiniti nešto drugo. Nadalje kaže da su Del Toro i Kojima genijalci te da su imali toliko briljantnih ideja da je nemoguće da se nešto od toga i ne obistini.

Što se tiče podrške i reakcija obožavatelja Silent Hillsa, ostao je osupnut općom navalom i peticijama protiv ukidanja. Nikada nije doživio takvo nešto – da toliki broj fanova moli da se igra ne ukine, te da budu podrška ne samo igri, već i ljudima koji rade tu igru.

Vezano pak uz samu igru, nije siguran koliko je materijala ostalo. Snimanje je već počelo; kaže da se snimalo s kamerama iz milijun različitih kutova, ali se nije otišlo daleko, priča još nije bila sasvim razvijena. Moguće da nije sve propalo, vjerojatno stoji na nekom hard disku.

Na kraju se nadovezao na vijest o budućoj suradnji Del Tora i Kojime te kaže da se nada da će doći do nekog dogovora i da će se napraviti ili Silent Hills ili nešto slično, a opet drugačije. To je jednostavno sudbina, mora se dogoditi!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano