Vijesti

Survival MMO The Day Before odgođen je za dogodine

Iako su raniji prikazi ovog hibrida The Divisiona i The Last of Usa izgledali obećavajuće, kako po gameplayju tako i po grafici, developeri iz Fntastica odlučili su razvoj prebaciti s četvorke na Unreal Engine 5, a samim time i odgoditi The Day Before za dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Day Before trebali smo igrati za manje od dva mjeseca. Umjesto 21. 5. igrat ćemo ga 1. 3. iduće godine, a developeri pravdaju odluku o odgodi obećanjem kako će tranzicija na napredniji engine učiniti gameplay The Day Beforea “još fantastičnijim”.

Neobična odluka

Neobično je da se odluke poput ove donose dva mjeseca uoči izlaska, što upućuje na vjerojatno neke veće probleme u razvoju, a o kojima Fntastic šuti. Međutim, kako bilo, činjenica je kako je The Day Before jedan od najiščekivanijih naslova današnjice. Na to jasno ukazuje top wishlista na Steamu, a na kojoj The Day Before suvereno drži prvo mjesto ispred Starfielda, Stalkera 2, Uncharted kolekcije, Forspokena, novog Plague Talea…

Dakle, u post-apokaliptičnom svijetu The Day Beforea prepunom zombija i još opasnijih drugih igrača po novom igramo na PS5, XSX/S i PC-ju 1. 3. 2023.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano