Vijesti

Sutra kreće nova sezona Modern Warfarea 2 i Warzonea 2. Evo što je sve novo

Nakon dvotjedne odgode, Call of Duty: Modern Warfare 2 te Warzone 2 sutra će ući u novu sezonu sadržaja. Warzone 2 dobit će novu mapu koja će ugostiti DMZ te primiti natrag Resurgence mod, a Modern Warfare 2 dobit će nekoliko novih modova, ranked igranje, nove mape, operatora…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ashika je manja mapa na japanskom otoku za Warzone 2, a unatoč manjoj površini dojma smo da nudi prilično sadržaja. Resurgence će se igrati u solo, duos, trios i quads modovima, a bitno je naglasiti da će i u ovoj novoj izvedbi dopuštati neograničene respawnove ako su suigrači živi. Novost su tzv. dog tagovi koje igrači otpuštaju nakon smrti, a kada ih pokupi netko drugi igra ga nagradi treuntnim pinganjem lokacije protivnika i novcem.

Warzone igrači pozdravit će povratak klasičnog “1 na 1 Gulaga”, Jailer je izbačen, a osim malenog pištoljčića igračima će na raspolaganju biti širi arsenal svih kategorija oružja osim shotgunova. Pozdravit ćete i reviziju backpackova koji su sada svi isti za sve igrače, nema više srednjih i velikih kapaciteta, a kod lootanja više nema ulaženja u menije već će svi itemi biti izloženi ispred igrača (kao kod Supply kutija). Sve to će, nadaju se developeri, umanjiti utjecaj stackanja opreme za healanje te Killstreakova. U tom smjeru ide i odluka o pojeftinjenju primary oružja na Buy Stationima, kao i odluka da više nema lootanja štitova, već će svi igrači započeti štitnicima trećeg stupnja.

Multiplayer

U mutliplayer stiže Ranked igranje po uzoru na Call of Duty League od kojeg preuzima pravila, mape i modove, a kako biste ga zaigrali morate biti najmanje 16. level. Ranked ćete igrati u Hardpoint, Search & Destroy i Control modovima te u timovima s do četiri igrača, a rangirani razredi su Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Crimson, Iridescent i TOP 250 kao ultimativni tier gdje imena najboljih igrača biti ispisana na posebnoj ljestvici. Cilj mnogima bit će završiti sezonu najmanje u Gold tieru za najbolje nagrade, a rank se neće resetirati u narednim sezonama.

Vraća se i nekadašnji Grind iz Modern Warfarea 3, igra se poput Kill Confirmeda, a razlika leži u tome što ćete killove trebati bankirati u zamjenu za bodove na jednu od dvije lokacije na mapi. Iz Modern Warfarea 3 vraća se i Infected gdje je jedan igrač nasumice biti solo raspodijeljen u tim “inficiranih”, svaki igrač kojeg eliminira prebacuje se u tim inficiranih, a igra se sve dok “inficirani” ne prevladaju ili do konca 5-minutnog brojača.

Vraćaju se i Gun Game te Hardcore modovi, a sve njih igrat ćete na četiri nove mape. Al Malik International i Zaya Observatory su velike mape za Ground War i Invasion modove izvučene iz Al Mazraha, a Valderas Museum i Dome nove su mape za sve ostale, “manje” modove.

Kasnije u nastavku sezone stiže i novi Raid s novom pričom koja će pratiti Pricea, Farah i Gaza te se nadovezati na glavnu kampanju za Modern Warfare 2.

Što se tiče novih oružja, to su samostrijel, Broadside shotgun, ISO Hemlock jurišna puška te Kodachiji – tradicionalni mačevi samuraja feudalnog Japana priličnog dosega. Svi će biti dostupni unutar novog Season Passa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano