Vijesti

Tester iz Naughty Doga u životopis uvrstio “nenajavljeni remake”

Ok, sada je već svima sasvim jasno da Naughty Dog zaista radi na remakeu prvog The Last of Usa. O njemu su pričali gotovo svi upućeniji novinari i leakeri industrije, glumci iz originala ponovno snimaju, a testeri kvalitete testiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tester kvalitete je Corey Hong, a na svom Linkedinu navodi rad na “nenajavljenom remake projektu” prije nego li je napustio studio ovog mjeseca. Hong je u Naughty Dogu testirao The Last of Us 2, Uncharted: Legacy of Thieves kolekciju, ali i “nenajavljeni multiplayer projekt” što je nesumnjivo The Last of Us multiplayer naslov.

Multiplayer nešto između Tarkova i Divisiona

Govori se kako bismo remake The Last of Usa mogli zaigrati već u drugoj polovici ove godine. Oni upućeniji tvrde kako se njegov razvoj približio kraju, što nije slučaj za mutliplayer projekt.

Naime, The Last of Us zasebna multiplayer igra izrodila se kada je odlučeno izrezati taj način igranja iz The Last of Us 2. Sony i Naughty Dog tek su šturo potvrdili postojanje projekta, a u jesen prošle godine Naughty Dog je poručio kako se radi o ambicioznom projektu o kojem će otkriti više “kada budu spremni”.

Neki nepotvrđeni izvori kažu da je multiplayer projekt krenuo kao battle royale ideja, da bi se naposljetku završilo na nečem između Tarkova i Divisiona te s dodatno nadograđenim Factions modom iz originala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano