Vijesti

The Day Before gameplay izgleda kao miks The Divisiona i Days Gonea

Konačno smo danas dočekali i vidjeli poduži gameplay The Day Before kojeg mnogi ponajviše uspoređuju s The Divisionom. The Day Before je open-world MMO survival igra smještena u post-pandemijsku Ameriku. Tijek priče je standardan – smrtonosni virus je poharao planetu i budimo se u svijetu kakvog se ne sjećamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo priznati da nas igra podosta podsjeća na Days Gone – ne samo zato što je svijet prepun zombija, nego zbog čitave atmosfere koja neodoljivo podsjeća na Sonyjevu ekskluzivu. Dodajte u miks i osjećaja The Divisiona koji je vidljiv na prvu, i nekako nam se čini da pred sobom imamo jako zanimljivu open world survival co-op pucačinu.

Za razliku od The Divisiona, The Day Before će imati više survival elemenata i sam svijet igre bit će puno veći.

The Day Before uopće ne izgleda loše, a mi nećemo još uvijek širiti preveliki optimizam jer na igri radi relativno mali ruski studio Fntastic.

Nadamo se da će The Day Before doći i na konzole. Zasad je planiran izlazak samo za PC. Ako ćemo vjerovati developerima, igra izlazi uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano