Vijesti

The Day Before je dobio novi prikaz i datum izlaska. “Pripremite se za najbolji survival godine”

Kontroverzni The Day Before još uvijek nije riješio pravne probleme s istoimenom aplikacijom za vremensku prognozu, ali to nije spriječilo ovaj rusko-singapurski studio da s novim trailerom zakaže novi datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trailer poprilično je neobičan za jednu zombi survival igru. Umjesto da se fokusiraju na zombije i preživljavanje, developeri su se odlučili na CGI prikaz jurnjave sportskim automobilom kroz zapušteni grad. Odmah ćete se sjetiti I Am Legend filma s Will Smithom. Potom se na ekranu iscrtava poruka – “Pripremite se za najbolju survival iskustvo godine”, nakon čega slijedi konačan datum izlaska – 10. 11. ove godine.

U velikom intervjuu za australski We Played, studio je otkrio nešto više o o socijalnom aspektu The Day Beforea. On će se većinom odvijati u koloniji Woodberry, koja će djelovati kao centralno okupljalište igrača. Tamo će igrači moći trgovati, trenirati, družiti se u baru, ali i tražiti poslove poput utovarivača ili glazbenika. “Poslovi će donijeti novu razinu realizma u igru”, tvrde developeri.

U The Day Beforeu moći ćete kupovati i automobile.

KJedna od ključnih značajki igre bit će mogućnost posjedovanja vlastite nekretnine, koju će igrači moći uređivati prema vlastitim željama. Slično koloniji, ta nekretnina će također biti sigurno mjesto za igrače i mjesto za druženje. Implicira se kako će kuće igrača biti odvojene od ostatka igre na način da ih drugi igrači neće moći napadati.

Što se tiče osnovne gameplay petlje, različite vrste zombija stvarat će prijetnju, ali developeri ističu da je igra prvenstveno dizajnirana kao PvP iskustvo. Pritom nisu spremni govoriti o maksimalnom broju igrača na serveru, što će, kažu, odrediti kada dovrše testiranja.

Uoči izlaska u studenome, The Day Before imat će najmanje jedno zatvoreno beta testiranje na Steamu, a kada izađe bit će, tvrde, punokrvno igraće iskustvo bez early access peripetija. Što se tiče konzola, studio će objaviti datum izlaska za PS5 i XSX/S “ubrzo nakon izlaska na PC-ju”.

Igra

Povezano