Vijesti

The Day Before: TLOU, Days Gone i The Division u jednoj igri

Gotovo nevjerojatno dobro izgleda nova igra malog ruskog studija Fntastic. The Day Before dobio je prvi prikaz i kroz 5 minuta gameplaya uspjeli su nas uvjeriti da nastavimo pobliže pratiti razvoj igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Day Before je open-world MMO survival igra smještena u post-pandemijsku Ameriku. Tijek priče je standardan – smrtonosni virus je poharao planetu i budimo se u svijetu kakvog se ne sjećamo.

5 minuta gameplaya pokazuje kooperativno igranje. Igrači iz automobila (koji ostaje bez goriva) izlaze na ulice grada koji podsjeća na New York (to vjerojatno i jest) iz The Divisiona. Igrač loota automobile te se kasnije u trgovini suočava s protivničkim igračima u borbi koja neodoljivo podsjeća na The Last of Us.

Vatrena borba privlači hordu zombija poput one u Days Goneu, a bijeg u napuštenu zgradu završava prikaz prije “stiže uskoro” poruke. Sudeći prema opisu na službenim stranicama, čekaju nas veliki otvoreni svijet, survival mehanike, realistična oružja, horde zombija i PvPvE igranje. Zasad samo na Steamu.

Iako gameplay prikaz izgleda strašno obećavajuće, treba biti oprezan. Naime, developer Fntastic iza sebe ima tek dvije igre, od kojih je jedna The Wild Eight, survival igra iz izometrične perspektive koja se i nije baš proslavila. Pale se radari, ali nastavit ćemo pratiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano