Vijesti

The Finals s neviđenom destrukcijom srušio sam sebe

Veterani Battlefield serijala jučer su iznenadili otvorenom betom za The Finals, trenutno jednim od najambicioznijih novih FPS-ova u nastajanju. Posebnost The Finalsa je dosad neviđena destrukcija gdje nijedna struktura na mapi nije sigurna, međutim, ironično, srušio je sam sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše na PlayStationu, ali i na Xboxu, jučer se The Finals u najvećem dijelu dana rušio odmah po pokretanju. Kasno navečer zakrpa je ispravila taj problem, međutim, postavlja se pitanje tko je uopće dopustio certifikaciju takvog naslova? No dobro, uostalom beta testiranja ovome i služe.

Jednom kada su se riješili gorući problemi, pojavio se onaj u golemoj navali koja se pokazala izazovnom po servere. I zaista jest, iz javno dostupnih podataka vidimo kako je The Finals u top pet najigranijih naslova na Steamu, s preko 120 tisuća aktivnih igrača u trenutku pisanja ovog teksta.

Sve ukazuje na veliki hit

No vratimo se na konzole, gdje je međuplatformsko igranje još uvijek problematično budući da se igrači s različitih konzola ne mogu međusobno pozivati u timove. Također, brojni ne znaju da se na početku svakog meča morate ručno ulogirati u timski chat, inače ćete pričati sami sa sobom.

Kada stavimo poteškoće po strani, prevladavaju pozitivne reakcije i čini se da će The Finals, jednom kada izađe, zbilja srušiti i internet, a ne samo samog sebe. Igrate li?

Igra

Povezano