Vijesti

The Finals sprema veliko iznenađenje, vjerojatno izlazi večeras

Tek nekoliko sati dijeli nas od The Game Awards ceremonije, a internet je već preplavljen leakovima i najavama, a jedna od njih je svakako ona za The Finals.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embark Studios kojeg tvore bivši veterani Battlefielda nigdje nisu službeno najavili izlazak, ali se na službenoj stranici pojavila poruka “igraj sada”. Ona nagovješta skori izlazak, najvjerojatnije usred noći usred The Game Awardsa. Moderatori na službenom Discord serveru trude se obrisati dokaze, međutim, svima je jasno – skori launch je neminovan.

Beta testiranje u listopadu bilo je pravi hit s 265 tisuća istovremeno aktivnih igrača na Steamu, a ukupno preko 7,5 milijuna na svim platformama. Tada su igrači The Finalsu zamjerali tehničke pobleme, cheatere mahom iz Kine, a kritike su uglavnom išle višem TTK-u, što je ionako uvijek sporno u multiplayer FPS-ovima i ovisi o ukusu igrača ponaosob.

Kada izađe, bilo to večeras ili nekad kasnije, The Finals će biti dostupan na PC-u, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano