Vijesti

The Last of Us Part 1 remake stigao je na PS+ Premium

Povodom, izlaska prve epizode The Last of Us TV serije (s odličnom recepcijom fanova i običnih gledatelja), najskuplji razred PlayStation Plusa sada je bogatiji za još jednu veliku PlayStation ekskluzivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, remake prvog The Last of Usa na PS+ Premium nije stigao u standardnom izdanju, već u obliku triala kojeg možete igrati do dva sata, a potom napredak prenijeti u punu igru ako ju odlučite kupiti. Treba to napomenuti, ovim povodom nažalost nije snižena cijena igre, koja i dalje iznosi visokih 70 eura.

Remake jednog od najomiljenijih igraćih naslova svih vremena izašao je prošle godine za PS5 s modernim kontrolama, poboljšanim gameplayom te vizualima rađenima od nule, što je u recenziji znao prepoznati naš Ivica (@Tzereen) koji je The Last of Us Part I dodijelio ocjenu 100 od 100.

Inače, The Last of Us tv seriju narednih 9 tjedana svakog ponedjeljka možete gledati na HBO kanalima i HBO Maxu, a ako ne posjedujete PlayStation konzole, remake jedinice moći ćete zaigrati na PC-ju od 3. 3. ove godine što se podudara negdje sa završnicom prve sezone serije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano