Vijesti

The Last of Us Remake jeftiniji je na PC nego na PS5

Ranije ovog tjedna otkriveno je da će The Last of Us Part I konačno doći na PC. Sada smo saznali i cijenu, koja je manja nego na PlayStationu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako smo kritizirali odluku Sonyja da nam po treći put naplati istu igru, a potom smo iz prve ruke saznali da nije baš ista te da nudi fantastične promjene, međutim, cijena izdanja na PS5 je i dalje previsoka. Točnije, kod nas iznosi 600 kuna, što je ekvivalent približno 80 eura, kako je i u ostatku Europe.

Međutim, iznova prerađeni prvi The Last of Us koštat će 60 eura na Steamu, što je otprilike 150 kuna manje nego na PS Storeu. Da stvar po PC igrače bude još bolja, zahvaljujući i Steamu i EGS-u, igru možete započeti na bilo kojem uređaju, pa nastaviti na nekom drugom, pa čak i na Steam Decku kojeg, kaže Neil Druckmann, će potpuno podržati.

The Last of Us za PC zakazan je za 3. 3. iduće godine što se otprilike podudara sa sredinom sezone nadolazeće The Last of Us TV serije, što će, uopće ne sumnjamo, pogurati novu milijunsku prodaju jedne od najprodavanijih PlayStation ekskluziva svih vremena.

Igra

Povezano