Vijesti

The Last of Us remake navodno ćemo igrati do kraja godine. Treba li nam uopće?

Dobrodošli u novu epizodu emisije u kojoj se leakeri i provjereni novinari natječu tko može više puta ponoviti jednu te istu stvar. “Remake The Last of Usa je skoro pa dovršen“, tvrdio je početkom godine Tom Henderson, pa su ponavljali svi drugi, a sada se javio i Jeff Grubb s novim “čuo sam” informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stalno čujem da izlazi ove godine”, kaže Grubb na Kinda Funny podcastu. Jeff Grubb očekuje izlazak The Last of Us remakea krajem ove godine u blagdanskom periodu. Period je to s kojim se poklapa nekoliko okolnosti.

Naime, neki od glumaca iz originala ponovno snimaju, testeri iz Naughty Doga u životopise uvrštavaju rad na “nenajavljenom remakeu”, a okolnosti su takve i da Sony nema previše toga u najavi do kraja ove godine.

Treba li nam uopće?

Okolnost je i ta da se snimanje The Last of Us TV serije bliži kraju, a premijera se očekuje početkom iduće godine, stoga se remake, a posebno u tom periodu, čini sasvim mogućim.

Podsjećamo, o remakeu The Last of Usa prvi je prošle godine pisao Jason Schreier. Razvoj je navodno započeo Sony Bend studio, isti onaj koji stoji iza Days Gonea, nakon čega je palicu preuzeo Naughty Dog. Međutim, Sony nikad nije službeno potvrdio, ali ni demantirao postojanje projekta.

ffa anketa

Treba li nam remake The Last of Usa?

  • Ne 68%
  • Da 32%
Hvala ti 🎉

Nikome zapravo nije jasno kako ni zašto je Sony odobrio ovaj projekt. The Last of Us iz 2013., a kasnije i remaster za PS4 se i dan danas jako dobro igraju. Predviđa se kako remake zapravo neće donijeti puno toga novoga, osim što će biti rekreiran u Part II engineu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano