Vijesti

The Lord of the Rings: Gollum spreman je za novi početak

Nakon ne baš uvjerljivog gameplay prikaza za The Lord of the Rings: Gollum u srpnju prošle godine, novi LoTR je bio odgođen, a potom su developeri prionuli poslu ispraviti sve nedostatke. Više od pola godine poslije, uvjereni su u kvalitetu proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra Gollum je zakazana za 25.5. na sve aktualne platforme današnjice, osim za Nintendo Switch, čiji izlazak se planira negdje kasnije ove godine.

Igru nosi Gollum, odnosno Smeagol, ovisno koju god od te njegove dvije persone preferirate. S naglaskom na šuljanje, pratit ćemo Golluma u pozadini zbivanja iz knjiga i filmova. Omiljeni bipolarni stvor, nakon gubitka prstena će izaći iz svoje pećinske izolacije te se uputiti na putovanje dobro poznatim lokacijama Gospodara prstenova. Kako bi preživio, morat će se osloniti na svoje špijunske vještine još iz Sauronovih dana.

Osim Gandalfa i Sheloba, igra će predstaviti neke nove likove poput špijunskog majstora Candle Mana. Njega, ali i brojne druge u The Lord of the Rings: Gollum upoznat ćemo 25. 5. na PC, XONE/S/X i PS4/5. U narednim danima i tjednima nadamo se novom gameplay prikazu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano