Vijesti

Tom Henderson je uvjeren da ćemo u 2023. dobiti prvi prikaz za GTA 6

Premda nas se godinama uvjerava da “samo što nije”, dok brojimo posljednje dane 2022. GTA 6 još nije nije službeno otkriven. Ne računamo na zaista golemi leak prikaza igre iz razvoja od prije nekoliko mjeseci. Uz Jasona Schreiera, Henderson je svo ovo vrijeme bio jedan od rijetkih koji je zagovarao kasniji izlazak igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljeto prošle godine Henderson je pisao sve ono što se kasnije potvrdilo istinitim. Radnja GTA 6 odvija se u modernom dobu, smještena je u Vice City, igrat će se s dva protagonista i ono što je najviše zasmetalo fanovima – izaći će tek 2024. ili 2025.

I zaista, godinu dana veliki leak potvrdio je Vice City, dva protagonista, moderno doba… Henderson, koji je očito jedan od rijetkih upoznatih u zbivanja unutar Rockstara, u svojoj najavi 2023. godine predviđa kompletno razotkrivanje GTA 6.

Logika

Pritom podsjeća na prethodne velike Rockstarove naslove, GTA 5 i Red Dead Redemption prve trailere su dobili otprilike 2 godine prije izlaska. Čak ako se i u nama najcrnijem scenariju obistini izlazak tek u 2025., iduća godina je ona u kojoj bi GTA 6 stvarno trebao dobiti prvi pravi prikaz.

Ako ste skeptični prema leakerima poput Hendersona, vjerujte Microsoftu. Njegovi čelnici kažu da će GTA 6 vjerojatno biti objavljen u 2024., a tko može znati bolje nego jedan od najvećih aktera gaming industrije? U svakom slučaju, bilo to za godinu ili dvije, 2023. će, prilično smo uvjereni, obilježiti prvi pravi prikaz najiščekivanije igre svih vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano