Vijesti

Top Gun: Maverick film odgođen je za 2022., pa je odgodu dobio i tematski DLC za Flight Simulator

Dugo iščekivani nastavak kultnog Top Gun filma iz 1986 odgođen je. Top Gun: Maverick u kojem se Tom Cruise ponovno vraća u glavnoj ulozi, zbog korone je doživio sudbinu velikog broja drugih blockbustera. Sve to ujedno znači i da će Top Gun ekspanzija za Microsoft Flight Simulator također dobiti odgodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film je spreman, ali ga zbog ponovnog rasta oboljelih Paramount ne želi pustiti u kina. Prilično smo sigurni kako je i ekspanzija za Flight Simulator također dovršena ili pri samom kraju, ali ju je Microsoft u suradnji s Paramountom također odlučio odgoditi do svibnja 2022.

Maverick bismo tako u kinima trebali gledati od 27. 5. iduće godine, a tada ćemo ga i igrati. Besplatni DLC će jednom kada izađe donijeti F-18 i još drugih stvari vezanih za tematiku filma.

U 2022. u MFS stižu i helikopteri, a upravo je ovih dana stigla ekspanzija koja je detaljnijima učinila Njemačku, Austriju i Švicarsku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano