Vijesti

Top Gun stiže u Microsoft Flight Simulator

Jedna od tehnički najimpresivnijih igara u posljednjem desetljeću ne prestaje impresionirati novim nadogradnjama. Microsoft je upravo najavio ekspanziju u vidu kolaboracije s legendarnim filmskim hitom Top Gunom, odnosno njegovim nastavkom koji tek treba ostvariti kultni status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top Gun: Maverick je nastavak kultnog filma Toma Cruisea čiji nastavak stiže 35 godina nakon originala. U kina stiže 19. 11. ove godine, a kako ćemo ga doživjeti u Microsoftovom simulatoru letenja tek trebamo doznati. Očekujemo američke avione poput F18 Super Horneta, a nadamo se i fiktivnim ruskim avionima. Zasad smo dobili najavu tek u obiliku informacije.

Microsoft obećaje više Top Gun detalja ususret izlasku, ali je zato prikazao kako će igra izgledati na Xbox Series S i X konzolama jednom kada na njima izađe 27. 7. Čini nam se jednako impresivno kao i na snažnijim PC konfiguracijama. A vama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano