Vijesti

Traje li Dying Light 2 zaista 500 sati?

Vikend je inače tih kad su u pitanju vijesti iz svijeta gaminga, pa se za senzaciju subotnje večeri pobrinuo netko tko stoji iza službenog Twittera računa nadolazećeg Dying Lighta 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li koliko treba pješke od Varšave do Madrida?

Treba nam oko 534 sati. No, znate li koliko je potrebno sati da bismo u potpunosti kompletirali Dying Light 2? Developeri kažu da se brojka vrti oko broja 500!

Trebao je ovo biti podatak koji će uzbuditi mnoge igrače, no objava je izazvala sasvim suprotan učinak. U komentarima ispod objave, velika većina igrača izrazila je negodovanje trajanjem igre jer 500 sati zaista je previše. Idućih nekoliko sati bilo je zanimljivo čitati kako se Techland izvlači nakon nove nespretne objave jer jasno je valjda svima da Dying Light 2 nećemo igrati 500 sati!

Realno trajanje igre je otprilike 70 – 80 sati

Ako ćete poželjeti skupiti sve i vidjeti sve sitnice koja igra nudi, možda vaša satnica i dođe do brojke 500, no velika većina igrača neće po nekoliko puta reprizirati Dying Light 2 samo da bi vidjela manje promjene u priči i slično. Od ranije znamo kako će naše odluke utjecati na priču, pa je moguće dobiti nekoliko različitih završetaka. Također, naše odluke tijekom igranja zatvorit će određena područja mape na koja ćemo doći tek nakon završetka igre ili u novom prijelazu.

Ako se pitate koliko onda realno traje igra, odgovor krije službeni Twitter profil autora ovog teksta. Ovo “službeni” je naravno šala na vlastiti račun. Kompletiranje glavnih i sporednih misija zahtjeva otprilike 70 – 80 sati vašeg vremena, što je i dalje sasvim dovoljna količina sadržaja.

Mi se nadamo da će igra biti zabavna i odlična kao prvi dio, jer na kraju dana to je ipak najvažnije. Traje li ona 80 ili 500 sati manje je bitno. Nadamo se da Techland neće vezati neki od achievemenata/trofeja za 100% završetak igre jer već vidimo hrpu bijesnih komentara na društvenim mrežama i našem forumu.

Dying Light 2 izlazi na tržište kad i valjda sve igre na svijetu, idući mjesec, odnosno 4. 2. Jedva čekam(o).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano